Bizim Hikayemiz

Eylül 2017’de Mine Girginer* tarafından temelleri atılan Cup N Cake; her birisi işinin ehli pastacılardan oluşan, takım ruhuna uygun çalışan genç bir ekipten oluşmakta.

Kariyeri boyunca yurt içi ve yurt dışında farklı şehirlerde yaşarken gelecekte hayallerini gerçekleştireceği işletmeyi adım adım planlayan Mine Girginer, pastacılık ve kahveye olan tutkusu sayesinde Cup N Cake markası altında Şubat 2018’de açılan üretim merkezi ve ilk şubeyi takiben üçü bayilik şeklinde olan altıncı şubesini Mayıs 2021’de açtı.

Mart 2021’de atölyesini büyüterek daha geniş imkanlarla Işıkkent Bornova’da bulunan Cup N Cake HQ’ya taşıdı. Cup N Cake HQ’da pasta üretiminin yanı sıra kahvede kavrulmaktadır.

Yıllarını kendisini artisan pastacılık alanında geliştirmeye adayan Mine Girginer “Real Food (Gerçek Yiyecek)” akımının hararetli bir savunucusudur aynı zamanda.

Ona göre sanatsal bir yönü vardır yaptığı artisan pastacılığın, çünkü endüstriyel ekipmanlardan ziyade temel üretim aracının eller olduğuna inanır. Cup N Cake’in amacı, gerçek tatlar ile mutluluğunuza mutluluk katmaktır.

*ACI ’94 (İzmir Amerikan Koleji) Dokuz Eylül Üniversitesi ‘98

Vizyonumuz

Cup N Cake, herkes daha iyisini hak eder anlayışı ile ahlak, sıkı çalışma, ilgi ve yenilikçiliğin her seviyede başarının garantisi olduğunun canlı kanıtı olacaktır.

Misyonumuz

Müşteri mutluluğu ve tatmini Cup N Cake ailesinin temel görevidir. Bunu geçmişten gelen uluslararası iş ve yaşam tecrübemizle ufukta daima yeni lezzetler arayarak gerçekleştireceğiz. Uzun vadeli sürdürülebilir başarı için; hiçbir koşulda ürün ve servis kalitemizden ödün vermeden işimizi çok yönlü olarak geliştirip, büyüteceğiz.

Temel-Rehber Değerlerimiz

Müşterilerimiz ilgimizin odağı olarak her zaman daha iyisini hak eder…

  • Her zaman bir aktif dinleyici olarak, süratle karşılık ver ve dürüst ol.
  • Ahlak çerçevesinde arzu ve istekle hareket et.
  • Güvenilir, bilgili ve işine adanmış ol.

İş arkadaşlarımız ailemizin parçası ve başarımızın kaynağıdır…

  • Kurumsal hedeflerin takibinde ve yönetime karşı dürüst, tutarlı ve sorumlu ol.
  • Personelin arzu ve enerjisini besle, büyüt ve kurumsal başarıya yönlendir.
  • Personele şunlar için imkan tanı; başarmak, sorumluluk almak, saygınlık kazanmak ve kariyer yolunda ilerlemek.

Büyümemizin yolu hizmet ve ürünlerimizden geçer…

  • Bilgili, yetenekli, tecrübeli ve kabiliyetli insanlar için cazibe merkezi ol ve istihdam et.
  • Rekabet avantajını artırmak ve elde tutmak için farklı ve yeni hizmet ve ürünleri müşterilere sun.
  • Trendin peşine takılma, ol.

Cup N Cake Üretim Prensipleri

  • Dünya kahve piyasası ve trendleri takip ederek yeşil kahve çekirdeklerini ana tedarikçilerden yıllık bağlantı ile alarak şubelere sürekli nitelikli kahve akışını sağlamak.
  • Optimum fiyat kalite dengesini gözeterek, kaliteli hammadde kullanarak makul maliyetli üretim yapmak.
  • Dünyaca kabul görmüş reçetelerin yanı sıra kendi geliştirdiğimiz reçeteleri ustalığı yansıtan ve butik üretime uygun şekilde elde ve 5 lt.’lik mikserler kullanarak hazırlamak.
  • Fabrika değil, mutfak mantığına uygun çalışmak.
  • Hijyen ve gıda güvenliği konusunda kuralları tavizsiz uygulamak.
  • Mutfağımızda üretilmeyen karışım, sos, jöle ve benzeri endüstriyel ürünleri kesinlikle kullanmamak.
  • Meyve soslarını gerçek meyvlerden yapmak.
  • Raf ömrünü uzatıcı koruyucu ve benzeri katkı maddelerini kullanmamak.
  • Stoklanması gereken ürünleri taze günlük üretip -40° C’de şoklayarak dondurulmuş olarak soğuk zincir ile dağıtmak.
  • Yoğun glikozun ardına gizlenmiş sahte tatlar değil gerçek tatları ekonomik koşullarda üretmek.